logo_Hussaneringar_i_Norr
Vi besiktar dagligen krypgrunder. Ligger husgrunden i riskzonen kan vi förebygga problemen. Har husgrunden redan drabbats av förhöjda fukthalter, mögelangrepp och unken lukt i bostaden
så sanerar vi med marknadens bästa och billigaste metod.
bild_Hussaneringar_i_Norr
Hussaneringar i Norr
Stationsgatan 32 B972 32 LULEÅ
www.hussaneringarinorr.se Öppetider: Bransch: Bygg Renovering

visa annonser på Lokus 
Här följer några exempel på arbeten som vi kan hjälpa dig med:

Krypgrundsbesiktningar utföres då ni vill veta om just Er krypgrund är okej eller om ni misstänker att ni har problem med fukt, mögel eller lukt. En fuktmätning ingår av krypgrunden samt att vi lämnar ett åtgärdsförslag.

Förebyggande åtgärder utföres i krypgrunder, dvs innan problemen med fukt, mögel eller lukt uppstår. Då kan ni vara trygga att ingenting händer i framtiden med just Ert hus.

Fukt- och luktsaneringar utföres då ni redan har fått problem med förhöjda fukthalter, mögelangrepp i husgrunden och unken lukt i bostaden. Vi sanerar med marknadens bästa och billigaste metod. En extra trevlig detalj är att du även får varmare golv med den här metoden vi utför.

Rasskyddsbyten utföres på krypgrundshus som är byggda på plintar. Då gräver vi bort de gamla rasskydden som oftast är trasiga masonitskivor och ersätter dem med glasfiberskivor eller slätplåt (ej organiskt material).

Kontakta Hussaneringar i Norr
andreas@hussaneringarinorr.se
Kontakta Hussaneringar i Norr
Namn:
E-post:
Telefon:
Meddelande: